tiistai 18. helmikuuta 2014

PP: pitkästä aikaa


Hirmuisen pitkästä aikaa täällä taas! Pidettiin tosiaan hieman taukoa, ei vain yksinkertaisesti kerennyt kuvailemaan tai kirjoittamaan riviäkään. Tarkkasilmäiset huomasivat blogin ulkoasussa pientä muutosta, toivottavasti tykkäätte.
    Mitä on tapahtunut parin kuukauden aikana? No, oon viettäny uutta vuotta kavereiden kanssa, stressannut koulusta ja koeviikosta, tehnyt wanhojen mekkoni alusta loppuun itse, metsästänyt netistä sopivia timantteja ja koruja, kaivellut kirppareita tanssikenkien toivossa, ollut vastuussa potkiaisten järjestämisestä, tehnyt lyhyen ranskan kuuntelun hyvällä menestyksellä ja tanssinut prinsessapäivänäni ihan täysillä sekä Kaaressa että Satulinnassa jatkoilla. Siinä se olikin lyhyesti sanottuna. 
    Tällä viikolla suuntaan kohti Istanbulia ranskan kirjat repussa tutkimaan Itä-Rooman keskuskaupunkia ja sen jälkeen alkaakin ekoihin kirjallisiin valmistautuminen. Paljon on tekemistä mutta onneks oon ihminen joka nauttii pienestä kiireestäkin. Ajattelin päivitellä ennen lähtöä wanhojen kuvia ton yhden ainoan lisäksi, pysykäähän kuulolla koska Anni&PP are back.
<3PP

3 kommenttia:

  1. olet myös kuulemma alkaanut seurustelemaan jonkun pojun kanssa??

    VastaaPoista
  2. olet myös kuulemma alkaanut seurustelemaan jonkun pojun kanssa??

    VastaaPoista
  3. olet myös alkanut seurustelemaan jonkun pojun kanssa??

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :)